Blogin takana

Valokuvaaja Anna Jarvenpaa_Valokuvaus_Teisko Tampere Orivesi Sastamala Pirkanmaa 1

Moikka! Olen Anna, teiskolainen valokuvaaja, herkkä taiteilijasielu & idealisti, joka näkee kauneutta kaikkialla ympärillään. ♥️ Asumme maaseudun rauhassa, vanhassa isossa maalaistalossa kihlattuni ja kahden kissamme kanssa.

Kaikenlainen luova tekeminen on kuulunut elämääni oikeastaan aina jollain tapaa, ja niistä tärkein on valokuvaus. Sitä olen harrastanut jo useamman vuoden ajan, joista hyvin aktiivisesti kolmisen vuotta. Nykyään se on myös työni ja tykkään siitä hurjan paljon! Valokuvauksesta tuli nopeasti intohimoni, ja oppimisen nälkä on suurempi kuin missään muussa asiassa koskaan! ❤ Nyt myös opiskelen valokuvausta Jyväskylässä, Gradian Luovalla Kampuksella.

Tämä blogi toimii tavallaan päiväkirjana, jolla tutkin omia tulevaisuuden haaveitani, jaan kuvia ja tarinoita niiden takaa sekä vinkkejä lukijoilleni valokuvaukseen liittyen.

Kuvaan kaikkein mieluiten ihmisiä ja suorastaan rakastan sitä! ❤ Jokainen ihminen on kaunis ja omanlaisensa taideteos. ❤

Portfolioni & nettisivuni löydät täältä: www.annajarvenpaa.com

Voit seurata minua myös Instagramissa ja Facebookissa

Toimin kevytyrittäjänä UKKO.fi -palvelussa, jonka kautta laskutus onnistuu. Lähden innolla uusia haasteita kohti, ja kaikenlaiset valokuvauskeikat onnistuvat. Teen silloin tällöin myös TFCD-projekteja. Laita siis rohkeasti viestiä mikäli sinulla on tarvetta valokuvaajalle!

Tarkemman esittelyn minusta valokuvaajana voit lukea täältä!

nimmari

Valokuvaaja Anna Jarvenpaa_Valokuvaus_Teisko Tampere Orivesi Sastamala Pirkanmaa 10

 

Kommentoi ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s