Blogin takana

Moikka! Olen Anna, harrastelijavalokuvaaja ja kevytyrittäjä Pirkanmaalta. Asumme maaseudun rauhassa, vanhassa isossa maalaistalossa kihlattuni ja kahden kissamme kanssa.

Kaikenlainen luova tekeminen on kuulunut elämääni oikeastaan aina jollain tapaa, ja niistä tärkein on valokuvaus. Sitä olen harrastanut jo useamman vuoden ajan, joista hyvin aktiivisesti 2,5 vuotta. Siinä riittää aina opittavaa sekä uusia aiheita kuvattavaksi. Valokuvauksesta on nopeasti tullut intohimoni, ja oppimisen nälkä on suurempi kuin missään muussa asiassa koskaan! <3

Tämä blogi toimii tavallaan päiväkirjana, jolla tutkin omia tulevaisuuden haaveitani, jaan kuvia ja tarinoita niiden takaa sekä vinkkejä lukijoilleni valokuvaukseen liittyen.

Olen aiemmin kuvannut paljon asetelmia ja luontoa, mutta nyttemmin kuvaan enemmän kuin mielelläni myös ihmisiä! Kurssien ja itseopiskelun myötä tietoa ja taitoa karttuu pikkuhiljaa, ja minulla onkin jatkuvasti mallihaku päällä harjoitusmielessä, ensisijaisesti TFCD-periaatteella. Portfolioni löydät täältä!

Toimin siis kevytyrittäjänä IMG_6646UKKO.fi -sivustolla, jonka kautta laskutus onnistuu tarvittaessa. Lähden innolla uusia haasteita kohti, ja kaikenlaiset valokuvauskeikat onnistuvat. Teen myös erittäin mielelläni TFCD-projekteja, joten laita siis rohkeasti viestiä mikäli sinulla on tarvetta kuvaajalle!


Keväällä 2016 opiskelun ohessa voimat loppuivat monen eri asian summana (eikä vähimpänä oma itsekriittisyys ja täydellisten suoritusten tavoittelu) joten jäin sairauslomalle. Tämä blogi syntyi saman vuoden syksynä, sillä tarvitsin virtuaalisen osoitteen jonne suoltaa kaikenlaisia luovan työn tuotoksia.

Voiton puolella ollaan jo, ja olen 100% sitä mieltä että tämä ”kolhu” tuli juuri oikeaan kohtaan, vaikka se ei helppoa olekaan ollut. Minulla on ollut aikaa itsetutkiskeluun ja oman tieni löytämiseen, sekä opetella olemaan itselleni armollisempi.

Kiitos, että olet mukana elämäni ehkä tärkeimmässä projektissa, Kätteni Jäljillä!

nimmari

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s