Bloggaaja

Moikka! Olen Anna ja asun Pirkanmaalla maaseudun rauhassa, vanhassa isossa maalaistalossa kihlattuni ja kissamme kanssa. Kaikenlainen luova tekeminen on kuulunut elämääni oikeastaan aina jollain tapaa, ja joista tällä hetkellä päällimmäisenä on valokuvaus. Se on ollut minulle tärkeä harrastus jo useamman vuoden ajan ja siinä riittää aina opittavaa sekä uudenlaisia tapoja kuvata.

Kuvaan paljon asetelmia ja luontoa, mutta myös ihmisiä jos sellainen tilaisuus sattuu eteen (saisi sattua useamminkin, eli malleja olisi hakusessa! 🙂 Laita ihmeessä viestiä mikäli kaipaat kuvaajaa). Tunnelmien luominen ja niiden välittäminen kuvien kautta katsojalle kiehtoo minua valtavasti. Valokuvaus on kerrassaan loistava keino itsensä ilmaisuun, mutta myös palkitsevaa ja mielettömän kivaa!

Olen myös mitä suurimmassa määrin taiteilijasielu, joten kaikenlainen itseilmaisu on tässä blogissa se juttu ja rajat häilyväisiä. Toivottavasti viihdyt matkassa mukana!

IMG_2383-Edit

Kuva: Henna-Leena Kallio

Tämä blogi toimii siis tavallaan päiväkirjana, jolla tutkin omia tulevaisuuden haaveitani, jaan kokemuksiani luovan tekemisen vaikutuksesta omaan hyvinvointiini ja onnellisuuden tunteiden määrään. Ja onhan tämä kirjoittaminenkin oikein tehokasta mielen syövereiden purkamista.

IMG_2380-Edit

Kuva: Henna-Leena Kallio

Keväällä 2016 opiskelun ohessa voimat loppuivat monen eri asian summana (eikä vähimpänä oma itsekriittisyys ja täydellisten suoritusten tavoittelu) joten jäin sairauslomalle. Tämä blogi syntyi saman vuoden syksynä, sillä tarvitsin virtuaalisen osoitteen jonne suoltaa kaikenlaisia luovan työn tuotoksia. Parempaa kohti ollaan menossa koko ajan, ja olen 100% sitä mieltä että tämä ”kolhu” tuli juuri oikeaan kohtaan, vaikka päätös koulun keskeyttämisestä olikin vaikea. Nyt minulla on aikaa itsetutkiskeluun ja oman tieni löytämiseen, sekä opetella olemaan itselleni armollisempi.

Kiitos, että olet mukana elämäni ehkä tärkeimmässä projektissa, Kätteni Jäljillä!

rakkaudella


/ Hello there! My name is Anna, 25, and I’m from Tampere, Finland. I live in peaceful countryside in a big old farmhouse with my fiancé and our cat. Creativity has always been part of my life, and now my purpose is to learn something new and get better with old ones when I have time for it. Photography is an important hobby for me, and I want to develop myself all the time. I hope you enjoy within my journey!

With love, Anna

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s