Bloggaaja

Moikka! Olen Anna, harrastelijavalokuvaaja Pirkanmaalta. Asumme maaseudun rauhassa, vanhassa isossa maalaistalossa kihlattuni ja kissamme kanssa.

Kaikenlainen luova tekeminen on kuulunut elämääni oikeastaan aina jollain tapaa, ja niistä jo pidempään päällimmäisenä on ollut valokuvaus. Sitä olen harrastanut jo useamman vuoden ajan, ja siinä riittää aina opittavaa sekä uudenlaisia tapoja kuvata.

IMG_2383-Edit

Kuva: Henna-Leena Kallio

Olen aiemmin kuvannut paljon asetelmia ja luontoa, mutta nyttemmin kuvaan enemmän kuin mielelläni myös ihmisiä! Kurssien ja itseopiskelun myötä tietoa ja taitoa karttuu pikkuhiljaa, ja minulla onkin jatkuvasti mallihaku päällä harjoitusmielessä, ensisijaisesti TFCD-periaatteella. (Työkeikkoja varten minulla on tunnukset UKKO.fi -sivustolla, jonka kautta laskutuskin onnistuu tarvittaessa. Laita siis ihmeessä viestiä mikäli sinulla on tarvetta kuvaajalle!)

Tämä blogi toimii tavallaan päiväkirjana, jolla tutkin omia tulevaisuuden haaveitani ja jaan kuvia (joskus myös runoja) sekä vinkkejä lukijoilleni valokuvaukseen liittyen.

Tunnelmien luominen ja niiden välittäminen kuvien kautta katsojalle kiehtoo minua valtavasti. Valokuvaus on kerrassaan loistava keino itsensä ilmaisuun, mutta myös palkitsevaa ja mielettömän kivaa! Olen mitä suurimmassa määrin taiteilijasielu, joten kaikenlainen itseilmaisu on tässä blogissa se juttu ja rajat häilyväisiä. Toivottavasti viihdyt matkassa mukana!

IMG_2380-Edit

Kuva: Henna-Leena Kallio

Keväällä 2016 opiskelun ohessa voimat loppuivat monen eri asian summana (eikä vähimpänä oma itsekriittisyys ja täydellisten suoritusten tavoittelu) joten jäin sairauslomalle. Tämä blogi syntyi saman vuoden syksynä, sillä tarvitsin virtuaalisen osoitteen jonne suoltaa kaikenlaisia luovan työn tuotoksia.

Parempaa kohti ollaan menossa koko ajan, ja olen 100% sitä mieltä että tämä ”kolhu” tuli juuri oikeaan kohtaan, vaikka se ei helppoa olekaan ollut. Nyt minulla on aikaa itsetutkiskeluun ja oman tieni löytämiseen, sekä opetella olemaan itselleni armollisempi.

Kiitos, että olet mukana elämäni ehkä tärkeimmässä projektissa, Kätteni Jäljillä!

nimmari

 

 

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s