Bloggaaja

IMG_6523-Edit-Edit-7

Moikka! Olen Anna ja asun Pirkanmaalla maaseudun rauhassa, vanhassa isossa maalaistalossa kihlattuni ja kissamme kanssa. Kaikenlainen luova tekeminen on kuulunut elämääni oikeastaan aina jollain tapaa, ja nyt olisi tarkoitus opetella uusia taitoja ja verestää vanhoja kun aikaa kerran on.

Valokuvaus on ollut minulle rakas harrastus jo useamman vuoden ajan. Siinä riittää aina opittavaa ja uudenlaisia tapoja kuvata. Haasteena ja samalla ehkä parhaana ominaisuutena valokuvauksessa onkin mielestäni se, että löytää kuvaamisen aiheita yksinkertaisistakin asioista ja osaa silti tuoda niiden (ehkä jopa piilotetun) kauneuden esille.

Kuvaan paljon asetelmia ja luontoa, mutta myös ihmisiä jos sellainen tilaisuus sattuu eteen. Tunnelmien luominen ja niiden välittäminen kuvien kautta katsojalle kiehtoo minua valtavasti. Valokuvaaminen on kerrassaan loistava keino itsensä ilmaisuun, mutta myös palkitsevaa ja mielettömän hauskaa! Ei muuta kun kamera käteen ja maailman kauneutta ikuistamaan! ❤

Olen myös mitä suurimmassa määrin taiteilijasielu, joten kaikenlainen itseilmaisu on tässä blogissa se juttu ja rajat häilyväisiä. Toivottavasti viihdyt matkassa mukana!

Tämä blogi toimii tavallaan päiväkirjana jolla tutkin omia tulevaisuuden haaveitani, jaan kokemuksiani luovan tekemisen vaikutuksesta omaan hyvinvointiini ja onnellisuuden tunteiden määrään. Ja onhan tämä kirjoittaminenkin oikein tehokasta mielen syövereiden purkamista.

Keväällä 2016 opiskelun ohessa voimat loppuivat monen eri asian summana (eikä vähimpänä oma itsekriittisyys ja täydellisten suoritusten tavoittelu) joten jäin sairauslomalle. Tämä blogi syntyi saman vuoden syksynä, sillä tarvitsin virtuaalisen osoitteen jonne suoltaa kaikenlaisia luovan työn tuotoksia. Parempaa kohti ollaan menossa koko ajan, ja olen 100% sitä mieltä että tämä ”kolhu” tuli juuri oikeaan kohtaan, vaikka päätös koulun keskeyttämisestä olikin vaikea. Nyt minulla on aikaa itsetutkiskeluun ja oman tieni löytämiseen, sekä opetella olemaan itselleni armollisempi.

Kiitos, että olet mukana elämäni ehkä tärkeimmässä projektissa, Kätteni Jäljillä!

rakkaudella


/ Hello there! My name is Anna, 25, and I’m from Tampere, Finland. I live in peaceful countryside in a big old farmhouse with my fiancé and our cat. Creativity has always been part of my life, and now my purpose is to learn something new and get better with old ones when I have time for it. Photography is an important hobby for me, and I want to develop myself all the time. I hope you enjoy within my journey!

With love, Anna

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s