Välipäivien omakuvaprojekteja

Joulu tuli ja meni, ja ihan kohta vaihtuu jo vuosi. Tänä vuonna en aio mitenkään sen kummemmin juhlistaa uutta vuotta, kun tuntuu että vieläkin palautuu henkisesti noista joulunpyhistä. Se täytyy kyllä sanoa, että vuosi 2018 on ollut monella tapaa ikimuistoinen, kannustava ja todella opettavainen. Ei ehkä paras mahdollinen, mutta ihan hyvä kumminkin. Paljon on taas tapahtunut. Olen kuvannut tänäkin vuonna tosi paljon ja pikkuhiljaa olen löytänyt sitä omaa kuvaustyyliäni. Lisäksi olen tavannut uusia mahtavia tyyppejä samaisen harrastuksen parissa! ❤

Olen pitänyt mallien kanssa kuvaamisesta taukoa tämän loppuvuoden ja tammikuun puolella olisi taas tarkoitus jatkaa uusien projektien parissa. :) Koulu alkaa 17. päivä ja sitä odotankin ihan hirmuisella innolla!

No mutta, asiaan. Muutamana päivänä olen taas pitkästä aikaa innostunut könyämään itse oman kamerani eteen. Kun yhtäkkiä tulee hirveä hinku kokeilla tauon jälkeen kasvomaaleja, niin sitten ei auta mikään muu kuin toteuttaa tämä tarve! :D Päätin tuottaa kasvomaalauksen lopputuloksen kuviksi asti, ettei tuntien aherrus menisi täysin hukkaan. Tämmöisiä niistä kuvista sitten tuli:

In the web / Creative self-portrait / MUAH by me

In the web / Creative self-portrait / MUAH by me

In the web / Creative self-portrait / MUAH by me

In the web / Creative self-portrait / MUAH by me

Tykkään hirveästi siitä miten valo oikein osuessaan käyttäytyy tuon verkon pinnalla. Sen väri on myös tosi kiva, ja aion ehdottomasti hyödyntää sitä vielä muissakin kuvauksissa joskus tulevaisuudessa!

Tämä oli taas tämmöistä omaa, ei niin vakavaa ”höpönlöpökuvailua”. Siis kokeilua ihan vaan omaksi iloksi ja huviksi, ja toki myös opiksi. Ehdottomasti tämmöiset tarinalliset ja rakennetut kuvat on sitä mun ominta juttua joka kiinnostaa eniten, ja odotankin kovasti mitä uusia työkaluja tai ajatuksia valokuvausopinnot tähän koko hommaan tuovatkaan! Ja odotan myös sitä, että pääsee rauhassa kuvaamaan ihan oikeaan studioon jossa on enemmän mahdollisuuksia sekä välineistöä.

Self-portrait / Studio and light training

Loppuun vielä yksi otos vähän tavallisemmassa lookissa (joskaan en normaalisti käytä huulipunaa saati sitten ripsitupsuja), kun harjoittelin toissapäivänä valaisua kotistudiossa. :) Näin jälkikäteen ajateltuna etenkin oikealle puolelle taustaan olisin kaivannut hiukan lisävaloa, ettei hiusten varjopuoli uppoaisi siihen niin pahasti, mutta molemmat salamat olivat tässä vaiheessa jo käytössä.

Kummassakin kuvaustilanteessa päävalon valonmuokkaimena oli 140cm octabox vasemmalla sekä heijastin oikealla puolella avaamassa varjoja. Lisäksi tässä jälkimmäisessä oli aavistuksen verran hiuksiin päin suunnattuna oma pieni valonlähteensä. Joskin olisi ollut ehkä parempi käyttää vaikka heijastavaa sateenvarjoa jotta se olisi valaissut myös taustaa. Ja sitten taas toisaalta; taustakankaana mulla on (edelleen) ryppyistä keinonahkaa jota ”silottelen” jälkikäteen Photoshopilla, että parempi varmaan jättää se pimeäksi kun ei siitä nättiä saa muuten tekemälläkään… :D

Loistavaa, luovaa & menestyksekästä uutta vuotta jokaiselle! ❤

nimmari


Seuraa blogia: Portfolio – Instagram – Facebook – Bloglovin’ – Blogipolku – Blogit.fi – theblogjungle

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s