Nopein maski ja kuvaus ikinä

Mitä saadaan kun yhdistetään visio, joka on toteutettava ihan ehdottomasti heti + 5 minuutin maskeeraus + 5 minuutin kuvaus?
No, jotain hiukan erilaista!

Quick hobbit styled portrait session

Siihen nähden miten vähän aikaa tähän meni, niin olen ihan tyytyväinen vaikkei tarkennus osunutkaan ihan täydellisesti kohdilleen (silmiin siis).

Halusin tällä kertaa harjoitella nimenomaan low key- tyyppistä valaistusta. Koska en vielä toistaiseksi omista kapeita strip-softboxeja, peitin neliön mallisesta noin 60cm boxista toisen puolikkaan mustalla verholla.

Quick hobbit styled portrait session

Ihan ensiksi siis asettelin valot. Sen jälkeen kun sain ne paikoilleen niin asiat tapahtuivat kyllä todella nopeasti.

Suttasin Jussin kasvoihin mustaa sekä kuparin sävyistä luomiväriä, heitin vanhan ruskean lakanan hartioille ja tadaa, hobitti-look oli valmis! :D Photoshopilla olisi toki voinut korvia venyttää kärjistä suipoiksi että olisi sopinut tyyliin paremmin, mutta tyydyin tällä kertaa käsittelemään nämä ihan vaan Lightroomissa. :)

Quick hobbit styled portrait session

Ei kovinkaan montaa kuvaa tullut otettua, sillä Jussin olo kävi maskissa hiukan epämukavaksi. Ihailtavan urheasti hän kumminkin suostui tähän omituiseen ideaani nokinaamaisesta miehestä! :D Vai mitä sanotte?

Aina ei tarvita tuntien ja taas tuntien työtä, vaan joskus tarpeeksi hyvään lopputulokseen riittää paljon vähempikin vaivannäkö. :)

nimmari


Seuraa blogia: Facebook – Instagram – Bloglovin’ – Blogipolku – Blogit.fi – theblogjungle

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Nopein maski ja kuvaus ikinä

  1. Komea on! Käytitkö siis Lightroomin valmismaskia? Minulla jäi Lightroomin opiskelu kesken kun en saanut näkymään vanhoja kuvia siellä. En jaksanut paneutua asiaan ja palasin Bridge+photoshop yhdistelmään. Uusin tuttavuus on Nick collection, oletko kuullut? Lienee joku photarin laajennus ja sieltä löytyy mahtavasti moskeija kontrastiakin, väreihin jne…

    Tykkää

    • Kiitos! Aa siis en, vaan maskilla tarkoitin tässä yhteydessä ihan tavallista maskeerausta kasvoille. :) Olen kuullut useasti tuosta Nik collectionista, mutten ole koskaan kokeillut sitä itse. Ymmärrän kyllä tuon kun aina ei vaan jaksa paneutua johonkin asiaan, ja sitten se jotenkin jää… :)

      Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s