Jotain sinistä

…Tai itse asiassa aika paljonkin sinistä!

Kolme sinistä maljakkoa, kolme erilaista kukkaa/kasvia. Näistä syntyi neljä kuvaa ja neljä asetelmaa.

Something blue

Something blue

Something blue

Something blue

Suunta omissa asetelmissani on nyt selvästi menossa simppelimpään päin. Vaikka tavaraa on vähemmän, asetelman ja valojen/varjojen kanssa säätämiseen menee edelleen aikaa. Mitä vähemmän on esiteltäviä asioita, sitä enemmän niiden asettelu korostuu kuvassa, sillä huomiohan kiinnittyy juuri niihin.

Eivät nämäkään mitään täydellisiä suorituksia ole, mutta ei tarvitsekaan. :) Pääasia että kuvia tulee otettua ja oppii uutta samalla kun tekee. Myös jälkikäteen ”viisastelu” on tässä asiassa varsin hyödyllistä. ;)

Tiesitkö tätä sinisestä? ”Oy Karl Fazer Ab on rekisteröinyt suklaalevyjen käärepaperissa käyttämänsä sinisen värin Patentti- ja rekisterihallituksen pitämään tavaramerkkirekisteriin 30.4.2001, ensimmäisenä Suomessa hyväksyttynä väritavaramerkkinä. Muut suklaantuottajat eivät saa käyttää samaa sinistä väriä pakkauksissaan Suomessa.” (Wikipedia)

Hyvää viikonloppua! <3

rakkaudella

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Jotain sinistä

 1. Eka kuva on minun suosikkini ja huikeat siniset! Yksinkertainen on kaunista, mutta toisaalta harmoninen tavarapaljous on myös kiehtova.

  Tykkää

 2. Kyllä tuo ensimmäinen kuva aika täydellinen alkaa olla! Tykkään :) Tykkään kaikista, mutta siinä ensimmäisessä se taustan huolettomuus tekee todella hyvän säväyksen kukkien rentouden kera. Good stuff!

  Tykkää

  • Voi kiitos Lepis! Kukkien rentous oli täysin sattumanvaraista. Kun jälkeenpäin yritti ”parempaa” tai toistaa samaa, niin pieleenhän se meni! :D Sama homma kuin hiustenlaitossa (esim nuttura); kun et yritä niin priimaa&huoletonta tulee, mutta kun koitat huolella väsätä niin menee vaan hermot! :D

   Liked by 1 henkilö

 3. En ole niin sinisen(paitsi fazerin sinsen :D) ystävä, mutta nämä asetelmat hurmaavat. Olen intohimoinen lasien ja astioiden kerääjä, esineiden muotokieli vaan puhuttelee niin paljon. Tiedän, että pitäisi varmaan näissä kuvissa katsoa kukkasia, mutta maljakot <3

  Tykkää

  • Kiitos paljon! Ja heh, sama täällä! :D Siksi tuntuikin kivalta kokeilla väriteemaa pitkästä aikaa, ja vieläpä sellaisella värillä joka ei ole itselleni se omin. Maljakot olivat minunkin mielessäni pääosassa näissä kuvissa, vaikka kukatkin ovat toki kauniita!

   Liked by 1 henkilö

 4. Ihanat siniset, ensimmäinen kuva oli ehyt ja kaunis. Lakastuneissa kukissa on kuitenkin aina taikaa:) Kaunis bannerikin Sinulle, taidat olla sininen ihminen?

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s