Mustaa & Valkoista: Tänään kotona

Otan jälleen osaa Nauran auringolle -blogin Mustaa ja valkoista-haasteeseen, jonka aihe on tänään kotona. Näitä kuvia en kuitenkaan ole ottanut tänään vaan puolitoista viikkoa sitten, mutta tätä nimenomaista haastetta varten kuitenkin. En vain silloin saanut aikaiseksi tehdä niistä tätä postausta. Nytkin epäröin viitsinkö edes julkaista, kun ei ne omaan silmään näytäkään järin hyviltä, mutta menkööt nyt.

Aamu alkaa tummalla kahvilla / Mornings start with a dark coffee

Kahvihetki auringossa / Coffee time under the sun

Aamukahvit auringossa, kofeiini- ja D-vitamiinitankkaus!

Vartiointi / Guarding

Toinen kissa pihassa, ”hurja vartijamummo” nostaa karvat pystyyn ja vahtii silmä kovana tunkeilijaa …This happens every single day!

Jääpiikkejä / Spikes on ice

”Jääpiikkejä”. Olisi pitänyt päästä kameran kanssa vielä korkeammalle (esim katolle) niin näkyisivät selkeämmin, mutta päätin pitää matalaa profiilia (…ettei nyt vaan sattuis mitään…)

Tumma kahvi, 15-vuotiaan kissavanhuksen puuhien (tai oikeastaan puuhaamattomuuden :D ) seurailu ja luonnon kauneuden ihailu vähintään pihasta käsin kuuluvat täällä meillä jokaiseen päivään. Auringonpaistetta tosin saisi olla enemmän! Onneksi lunta sentään on riittänyt oikeastaan koko talven ajan, tai ainakin sen verran että voi sanoa lumiseksi maaksi. Toivottavasti pysyy sellaisena helmikuussakin! Täällä maalla on asteen tai pari viileämpää kuin lähempänä Tampereen keskustaa johtuen pienemmistä saastemääristä, jolloin lumikaan ei sula niin helposti.

Olen ahkeroinut suunnitteluhommien parissa edelleenkin, joten kamera on ollut lomalla. Keskityn yleisesti ottaen erittäin tiiviisti aina yhteen aihealueeseen kerrallaan, mutta niiden vuorottelu tuo sitä kuuluisaa vaihtelua (lue rivien välistä: vessaremppa on edelleen kesken :D ). Esittelen niitä suunnittelemiani juttuja sitten vähän myöhemmin! Onneksi näitä aiemmin otettuja kuvia löytyy arkistojen kätköistä. :)

Ihanaa viikonloppua! <3

Rakkaudella, Anna

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Mustaa & Valkoista: Tänään kotona

 1. Komeita kuvia! Ihanan rauhallisen päivän fiilis välittyy näistä, nuo varjot on tosi makeita :) Tätä sun blgoia seuratessa alkaa itelläki kutkuttaa että jospa alkaisin osallisua kans noihin haasteisiin, tulis harjoiteltua kuvaamista taas lisää. :)

  Tykkää

  • No voi kiitos! :) Elämäntilanne on tällä hetkellä sellainen ettei tarvitse hötkyillä mihinkään suuntaan, näitä rauhallisia päiviä on siis paljon. Täytyy nauttia niistä nyt kun on vielä mahdollisuus. :D Ja hei mahtavaa, osallistu ihmeessä! Tykkään siitä että joku muu antaa kuville aiheen ja saa itse luoda omanlaisen vastauksen siihen, se kehittää jotenkin eri tavalla kuin jos itse päättäisi kaikki kuvausaiheet. :) Olisi tosi mukava nähdä sinunkin kuvia näissä mukana!

   Tykkää

 2. Tänään Hgissä paistaa aurinko…aika kamalaa oikeastaan, sillä pölyt näkyvät nyt niin hyvin ;)

  Hyvä, että osallistuit haasteeseen. Arjen dokumentointi on tärkeää, siinä ei tarvitse olla itselleen liian tiukka.

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s