Paikallislehdessä

Kääk, paikallislehden (eli Teisko-Aitolahti -lehden) toimittaja halusi tehdä minusta jutun tämän viikon numeroon! ”Pikkulintu” oli laulanut blogistani eteenpäin (kiitoksia vaan 🙂 ) ja sitä kautta toimittajakin kiinnostui.

img_1719

Jutussa kerrotaan paitsi minusta, niin myös tästä vanhasta talosta jossa asumme sekä tottakai valokuvausharrastuksestani, koska lehden numero oli harrasteteemainen.

img_1727

Yhtään lehtijuttua tai haastattelua minusta ei ole koskaan tehty, joten ensimmäinen kerta toki jännitti. Ilokseni toimittaja oli oikein mukava ja lämmin ihminen! Reilun tunnin pituinen juttutuokiomme pirtin pöydän ääressä kului äkkiä ja puhuttavaa riitti. Lopuksi otettiin vielä kuvia sisällä ja ulkona.

Pahoittelut muuten näiden minun kuvieni laadusta! Ne on hätäisesti otettu ja sanomalehti on haastava materiaali kuvata. Tai siis sanomalehtikuvien kuvaaminen on haastavaa. Oletteko ikinä koittaneet? Sanomalehtipaperihan on niin huokoista että kuvissa se näyttää vähän kummalta, mutta koittakaa kestää! 🙂

img_1747

img_1735

Ruoveden Sanomalehti Oy toimittaa Ruovesi -lehden lisäksi myös Teisko-Aitolahti -lehteä, joka on ilmestynyt vuodesta 1926 jakelulevikin ollessa tällä hetkellä reilu 1600. Lehti on ohut ja sympaattinen, ja kaikki alueen tarvittava uutiset mahtuvat siihen hyvin. Ilmaista nettiversiota siitä ei ole, mutta näköislehden voi tilata.

Olen juttuun oikein tyytyväinen, joten suuri kiitos vielä toimittaja Terhi Kääriäiselle sekä ”ilmiantajalle” jos tätä luette! 🙂 Nyt ainakin hieman useampi paikallinen tuntee minut ja naamani näillä nurkilla!

Edit: Lukijan pyynnöstä kuvat jutun tekstistä alla, klikkaamalla saat ne isommiksi! 

Rakkaudella, Anna

16 kommenttia artikkeliin ”Paikallislehdessä

 1. Hienoa että pääsit lehteen. Harmi että tuota lehteä en voi lukea, sillä olisi ollut kiinnostavaa lukea hiukan enemmän sinusta. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  Tykkää

   • Kiva kun laitoit koko jutun tänne. Luin sen saman tien. Varmaan ihanaa asua niin että sukulaisia on lähellä ja pystyy heitä tapaamaan aina kun siltä tuntuu. Onnea ja menestystä valitsemallasi valokuvauksen alalla!

    Tykkää

   • Onhan tässä sellainen oma yhteisöllisempi tunnelmansa, kuin jos olisimme keskenämme keskellä metsää. 🙂 Tuntee ettei jää pulaan jos jotain ongelmia tulee eteen. Kiitos kovasti! Vielä se on aika kaukaiselta tuntuva unelma, mutta unelmat on tehty toteutettaviksi: tavalla tai toisella! 🙂

    Tykkää

  • Kiitos! 🙂 Ai, no mutta sinähän olet sitten asiantuntija! 🙂 Ikuisuusprojekti indeed, ja meillä se ei ole vielä edes alkanut.. Olen kuullut sanottavan että vanhassa talossa kannattaa asua jonkun aikaa (n. vuosi) ennen kuin alkaa sitä ainakaan isolla kädellä remppaamaan, ja olen samaa mieltä. Voi mitä tuhoa olisinkaan saanut aikaan jos olisin kaikki hetken huuman villit unelmat saanut täällä toteutettua… 😀 Onneksi asiat on menneet juuri näin!

   Tykkää

 2. Hienoa! Blogisi on tosi ihana joten en yhtään ihmettele, että joku sen ”ilmiantoi”. Olisi tosi kiva päästä lukemaan tuo juttu jostain =). Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3!

  Tykkää

  • Voi kiitos ihan mielettömästi! Illan piristys. 🙂 Itseasiassa laitoin tekstiosuuksista kuvat postauksen loppuun, sieltä pääset sitä lukemaan! 🙂 Samoin ihanaa viikkoa myös sinulle, Katinka!

   (p.s. Nimestäsi tulee mieleen Katinka-niminen laulu, jonka osasin lapsena soittaa harmonikalla. 😀 En enää edes muista miten se koko kappale menee, mutta nimi on jäänyt muistiin!)

   Tykkää

 3. Hauskaa, että olet paikallislehdessä 🙂 Tajusinkin vasta nyt, että olet Tampereen seudulta. Lähellä Tamperetta itsekin pyöritään. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Tykkää

 4. Hyvä juttu on, jos käytte kylillä ostakaa mullekin pari lehtee 💛. Mulla on vähän kasaantunut noita blgijuttuja, jostain kumman syystä, mutta koitan niitä nyt saada katseltua…
  Nähtäillään 😚

  Tykkää

Kommentoi ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s