Marraskuun pikkujouluasuste

Pieni turhamaisuuskatsaus tähän väliin! Nämä on ehdottomasti yhdet makeimmista kynsistä jotka Hanna on mulle tähän mennessä tehnyt! Menin ilman minkäänlaista visiota ja tällaiset sitten saatiin aikaiseksi. Tällä kertaa ei tarvinnut värejä kovin kauaa miettiä. Heti kun näin tämän tummanvihreän uutuusvärin jota Hanna näytti niin tiesin, että tuo se on! Tehosteena on sitten mielettömän kivasti kimaltelevaa glitterlakkaa ja foliotekniikalla tehtyä käärmeen tai liskon nahkaa muistuttavaa kuviointia peukalonkynnessä. Niiiin hienot! Jos olisi tiedossa pikkujouluja niin nämä kimaltaisi kilpaa joulukoristeiden ja korujen kanssa! :)

img_6969img_6907img_6902img_6939img_6930img_6957img_6962img_6941img_6911img_6984

Otan Hannalle aina kuvat joita hän voi sitten Facebookiin ja muualle laittaa. Tällä kertaa innostuin ”pahemman” kerran ja kuvia tuli paljon… Mutta se nyt on ennemmin positiivinen ongelma! Tämä on sellainen mun kuukauden kohokohta ja hemmotteluhetki, jossa saa höpötellä niitä näitä Hannan kanssa pari kolme tuntia. Terapeuttista suorastaan!

Rakkaudella, Anna

 

www.studiokimallus.fi

Follow my blog with Bloglovin

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Marraskuun pikkujouluasuste

  • Oma kynsi on siellä alla, muutama geelillä tehty kerros päällä. Mulla on niin hauraat ja lohkeilevat kynnet etten saa omia pysymään millään nätteinä tai ehjinä, saati sitten pitkinä. Ja mun käsissä kynnet ylipäätään joutuu kovalle koetukselle, nämä kestää aika hyvin kaikenlaiset haasteet. :D

   Tykkää

   • Kivannäköiset, mutta mä en kestä manikyyrissä kun kynsivalleja törkitään ja se tekee minusta sairaan kipeää.. Olenkohan mä jotenkin yliherkkä…?

    Tykkää

   • Itseasiassa nyt kun sanoit niin muistan että ensimmäisillä kerroilla se sattui kyllä hiukan.. Mutta ilmeisesti kun sitä kerran kuussa tehdään niin kynsinauhat ja -vallit tottuu, eikä nauhat ehdi jäädä siihen kynnen päälle ”asumaan”, eli kasvaa kiinni kynteen. Ja riippuu siitäkin miten tökitään ja millä, jos on kovin kovakouraista niin varmasti sattuu joka kerta! Hanna työntää sellaisella kaarevalla työkalulla siististi kynsinauhat sivuun ja raaputtelee sitten pois, eikä kyllä satu ollenkaan. :)

    Tykkää

 1. Anna, sinulla on silmää kauneudelle! Sommittelu on vahvuutesi. Osaat poimia kuviisi oleellisen – ja myös osaamisesi (esim. sisustus). <3 Menestystä matkaasi toivotan koko <3:stäni!

  Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s