Jouluasetelma: 2/3

img_6641

Kimaltava glögihetki

Niinhän siinä sitten kävi, että Styleroomissa järjestetyssä jouluasetelmakisassa pääsin 9 muun joukkoon, eli joku näistä kuvistani nähdään joulukuun Unelmien Talo&Koti -lehdessä! Lisäksi jokin palkinto tulee postissa. Olen niin iloinen! Koskaan aiemmin ei ole tullut osallistuttua mihinkään vastaaviin kilpailuihin, mutta nyt selvästi kannatti. Tämä tuli juuri oikeaan kohtaan ja vaikka kisa itsessään ei mikään suuren suuri ole, niin minulle se merkitsee silti todella paljon! Näin vaivaa ja aikaa asetelmien tekoon ja kuvaamiseen, joten tällainen pieni tunnustus tuntuu mielettömän hyvältä!

img_6614img_6689img_6648img_6721

Erityisen ylpeä olen tästä viimeisestä kuvasta jonka nimi voisi olla vaikkapa ’Illan viimeinen henkäys’. Kerta se on ensimmäinenkin ja onnistui kun jaksoi vaan yrittää! Aika monta kuvaa sai nimittäin 10s itselaukaisimella ottaa että savu sattui nousemaan asetelmaan nähden täydellisesti! Eikä yksikään tämän jälkeen enää onnistunut yhtä hyvin. Helposti ikkunasta tuleva veto lähti viemään savua vasemmalle ja se ei tässä asetelmassa toiminut.

Lunta on luvattu lisää joka päivälle, mutta ei se täällä ainakaan haittaa. Oli hienoa käydä eilen illalla pienellä kävelylenkilläkin, kun muuten olisi ollut aivan pilkkopimeää (ei ole edes katuvaloja), mutta jo ihan kohtuullinen lumikerros valaisee yllättävän paljon. Niin mahtavaa, että ensilumi pysyy kerrankin maassa kauemmin kuin sen yhden päivän! ❤

Tästä pääset kolmanteen eli viimeiseen osaan: Jouluasetelma 3/3

Rakkaudella, Anna

Follow my blog with Bloglovin

Mainokset

22 kommenttia artikkeliin ”Jouluasetelma: 2/3

  1. Mitä minä sanoin, osaat tehdä upeita asetelmia ja saat ne näyttämään vielä upeammilta kuvissasi! Olet hyvä 🙂 ja onnea tietysti!

    Tykkää

  2. Paluuviite: Jouluasetelmat: 1/3 | Kätteni Jäljillä

  3. Ihanaa, onnittelut! 🙂 Mun suosikki on tuo kolmas kuva. ❤ Ja lumikateus iski, meillä on satanut vain vettä ja välillä räntää. Öisin se tosin on muuttunut vähän lumisemmaksi, mutta saman tien aamun tullen sulaa pois. Pöh!

    Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s