Ihanaa hämärää kauneutta

img_3282

Olen tänä syksynä huomannut jotenkin todella selvästi, miten paljon vuodenaika tai jopa kuukausi vaikuttaa tekemisiini. Mieli aistii, kuinka pimeät illat pitenevät entisestään ja valoisa aika vähenee. Ehkä ihastuminen siihen pimeään ja hämyiseen tunnelmaan auttaa pahimman yli. Luulen, että näin on käynyt minulle. Huomaan selkeästi näkeväni kauneutta asioissa joissa en ole sitä aiemmin nähnyt tai ehkä ymmärtänyt nähneeni.

Tällä kertaa innostuin kokeilemaan ensimmäistä kertaa tällaisia tummanpuhuvia asetelmakuvia, kun kuvasin tuota virkattua tuikkukoriani. Tässä talossa on paljon tavaraa jotka eivät ole meidän omia. Se on samalla ihanaa ja joskus raivostuttavaakin, kun sitä pursuaa joka nurkka. Mutta tässä tapauksessa se oli onnenpotku, kun löysin kauniita vanhoja kirjoja makuuhuoneemme kirjahyllystä. Aloin sitten jälleen kerran kokoamaan asetelmaa kaikesta mitä löysin ja tässä on tulos. Myös omasta chilipuusta löytyi rekvisiittaa joka tuo hauskan ja yllättävän kontrastin kuviin.

img_3239img_3090img_3162img_3210img_3157

Väreillä ja tunnelmilla leikkiminen on minusta valokuvauksessa ihan parasta! Ja tässä tapauksessa mitä synkempää sen parempi. Rakastan yhdistellä hyvinkin erilaisia asioita ja esineitä keskenään. Se, että kuvassa on jotain hiukan odottamatonta tai yllättävää tekee siitä mielenkiintoisen, vaikka kaikki elementit sopisivatkin sinällään yhteen.

Itse en ole mikään varsinainen kynttiläihminen. Ei sillä, ettenkö pitäisi niistä. Kyllä pidän! Ne tuovat ihanaa tunnelmaa syksyllä ja talvella. Minun ei vaan tule poltettua kynttilöitä kuin ehkä kaksi kertaa vuodessa. En muista koko asian olemassaoloa. 🙂 Ehkä tämä syksy olisi poikkeus..?

img_3271img_3291img_3298img_3325img_3286

Mukavia lokakuun hämyisiä iltoja kaikille, kynttilänvalolla tai ilman! ❤

Rakkaudella, Anna

/ Some photos I took yesterday. I madly fell in love with this kind of dark and the most twilighty mood. All the different elements and items make quite interesting combinations. I really like to play with colors and decorations when I photograph.

With love, Anna

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s