Isoäidinneliöistä parsittua

img_3036

Sain kun sainkin ensimmäisen esineen valmiiksi asti! Virkkasin 5 isoäidinneliötä jotka parsin yhteen. Nyt ne edes muistuttavat sitä mitä pitääkin. :D Lopputulokselle keksin parikin eri käyttötarkoitusta. Alunperin sen piti olla kori, ja onhan se sitäkin. Mutta koska siitä tuli vähän lössähtänyt lankavalinnan, mallin ja toki käsialankin takia, niin sen pitäisi olla täynnä tavaraa (esimerkiksi tuikkuja) näyttääkseen järkevältä. Se toimii hyvin myös myssynä tai kukkaruukun suojana. Se kylläkin taitaa jäädä tuikkukoriksi, vaikka tuon laventelin ruukun suojanakin se näyttää ihan kivalta. Hmm.. Saapa nähdä mikä sen kohtalo tulee loppujen lopuksi olemaan!

img_2950img_2942

Näistä neliöistähän saisi tehtyä vaikka mitä! Olenkin jo haaveillut niistä tehdystä pitkästä neuletakista tai lämpimästä viltistä. Tosin tuon kokoluokan töihin niitä tarvitaan paljon, joten itseni tuntien taidan toistaiseksi pitäytyä näissä pienemmissä töissä jotka minun on mahdollista saada myös valmiiksi ennen kyllästymisen vaaraa. :D Mutta toisaalta, eihän sitä koskaan tiedä vaikka jäisin aivan koukkuun tähän hommaan!

Rakkaudella, Anna

/ First crocheting project is ready! I sew 5 squares together and it became a basket or cozy knit cap, whatever the need is. I think that it will stay as a candle basket for me or something like that.

With love, Anna

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Isoäidinneliöistä parsittua

  1. Minä olen virkannut paloista liivin, jakun, huiveja, paidan, tunikan. Minusta siinä on hauskaa se, että aikansa kun vain ahkerasti virkkaa paloja, lopulta niitä on tarpeeksi ja niitä voi alkaa sommitella yhteen kokonaisuudeksi. Minä saan sillä tavalla vaatteesta sopivamman kuin jos teen perinteiseen tapaan esim. etu- ja takakappaleesta tms. ohjeen mukaan.

    Tykkää

    • Vautsi, kiva kuulla! Ja kiitos vinkistä. Ehkäpä tuo tosiaan olisi mukavampi tapa tehdä joku vaate, kun mulle on ainakin (luultavasti) vaikea hahmottaa kokoa tai sitä miten vaate istuisi itselle. Kuka tietää vaikka innostuisinkin vielä virkkaamaan sen neuletakin! :)

      Tykkää

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s