Syysillan valoa

img_1283

Ohessa kuvia takapihalta vanhan riihen luota, jotka otin alkuviikosta. Syksyn valo on jotenkin paljon pehmeämpää ja eri väristä kuin kesällä. Etenkin illalla saa otettua tunnelmaltaan erilaisia kuvia, mikä on mukavaa vaihtelua kesän kirkkauteen (vaikka olenkin 100% kesäihminen, löydän myös alkusyksystä niitä hyviä puolia.) Aamulla vasta hienoja saisikin jos sattuu olemaan sumua, mutta valitettavasti nukun aika myöhään joten useinkaan en siihen ehdi mukaan. Ehkä täytyisi joskus laittaa herätyskello soimaan riittävän aikaisin niin saisi kokeilla sitäkin. En kylläkään ole parhaimmillani aikaisin aamulla joten en ole ihan varma tulisiko siitä mitään muuta kuin kiukkua koko loppupäiväksi. :D Toivottavasti olen väärässä.

Myös puiden lehdet ovat paljolti jo kellastumaan päin ja haravalle alkaa olla töitä pihapiirissä. Loppusyksy ja talvi ovatkin sitten pimeyden aikaa ja itselleni olleet aina vaikeita ajanjaksoja juuri valonpuutteen vuoksi. Saa nähdä miten tänä vuonna käy kun elämäntilanne on täysin eri kuin ennen. Nyt kun asutaan maalla luonnon keskellä voi olla että talvenkin näkee ihan eri näkökulmasta. Syksy ainakin tuntuu paljon paremmalta täällä kuin kaupunkiympäristössä. Luonto on täällä niin iholla, että pakostikin kai oppii nauttimaan täysillä jokaisesta vuodenajasta eikä pelkästään kesästä. En pistä vastaan, vaan otan haasteen rohkeasti vastaan!

Terkuin, Anna

img_1201img_1195img_1215img_1169img_1229

/ Here are some photos that I took in the beginning of the week. Autumn’s light is so much softer and color is warmer than in summer’s light. It allows to take photos with a different tone in them. Winter is very dark time here in Finland and hard time for me because of the lack of light. But maybe now when we live here in countryside in the middle of the nature it’s not so bad. I hope that I would learn to fully enjoy all of the four seasons and not just summer (I’m 100% summer person.) Autumn feels here so much nicer than it felt in city environment, so I think winter may be easier too. I’m ready to accept this challenge!

With love, Anna

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s