Luovuuden verotusjärjestelmä

img_1554

Eilen oli taas sellainen ärsyttävä päivä. Mitään muuta en saanut aikaiseksi kun kuvissa olevan pannukakun, mutta siihen nyt ei paljoa vaadita. Niitäkin päiviä tarvitaan kun ei vaan kertakaikkiaan ole tarkoituskaan tehdä mitään. Olla vaan ja möllöttää tai käydä metsässä kävelyllä. Vaihtoehtoisesti voit pyöriä sängyssä omissa ärsyttävän olon liemissäsi, rampata talon ja verstaan väliä edestakaisin, puhista ja ähistä matkalla, miettiä vessan remonttia pääsi puhki (eli noin 10 minuuttia), vaikeroida taas sitä kun ei huvita tehdä mitään ja sen jälkeen hipelöidä maalisuteja ja -pensseleitä mitään koskaan kuitenkaan aloittamatta. Olisi vaan pitänyt lähteä sinne metsään.

Kun olen pari yötä nukkunut huonosti, niin tämä on hyvinkin tuttu olotila. Aivot käyvät ylikierroksilla eivätkä millään muotoa meinaa suostua siihen että nyt ei tehdä MITÄÄN. Luovuus vaatii aina veronsa jossain muodossa, olen nimittäin jo monena päivänä putkeen tehnyt suhteessa aika paljon kaikkea luomistyötä. Etenkin nyt tässä elämäntilanteessa tämän levon tarpeen huomaa selvästi kun jaksamisen kapasiteettia on muutenkin käytössä vain murto-osa normaalista. Samalla tällaiset päivät kuitenkin kielivät siitä, että jokin isompi projekti on syntymässä ja tuloillaan ulos mielen mustasta aukosta. Sen täytyy tehdä tilaa uusille ideoille ja ajatuksille.

Ja sitten, kun eilisaamuna vannoin että aion tehdä jotain muuta kuin olla koneella niin arvaatte varmaan mitä tein koko päivän… No, olin koneella. Ei tee hyvää hartioille, varsinkaan kun lempi työpisteeni on sängyllä joka tunnetusti on ergonomisin mahdollinen vaihtoehto!

Tänään tuntuu paremmalta. Siltä, että saattaa olla hyvinkin paljon ideoita toteutettavana. Mahdollisesti jopa onnistumiseen asti (vaikka nukuinkin taas aika huonosti päänsäryn takia.) Onneksi maanantaina pääsee taas PVT-terapiaan rentoutumaan!

Ristiriitoja on taas kerran pienen ihmisen elämä pullollaan, mutta niinhän se menee. Elämä koostuu ristiriidoista. Niistä sitten vain on yritettävä parhaansa mukaan luovia läpi.

Terkuin, Anna

img_1594img_1523img_1546

/ Yesterday was one the really annoying days. I couldn’t get done anything at all (except this pancake in the photos.) I call this kind of days as creativity’s tax system. It’s quite normal when you do much creative things.  Those days are familiar to me when I’ve slept badly for a few nights. Brains need rest too. And when they do they don’t want to stop and go into overdrive, that’s why I mostly can’t sleep these days very well. Also the annoying feeling that lasts usually whole day tells me that something bigger project is on it’s way. 

But yesterday is gone and today is a better day!

With love, Anna 

 

 

 

Mainokset

Kommentti ilahduttaa aina ❤

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s